GLADE KUNDER

Det mener kunderne

Som det måske fremgår er vores familie udelt begejstrede for Slyngevuggen… Den skarpsindinge læser kan måske foranlediges til at tro, at det alene skyldes vores kommercielle interesser i dette produkt… Det kan man jo tro på – eller lade være – men efter 9 års tilbagemeldinger fra glade – og udhvilede! – forældre, vil jeg vove en påstand om, at ingen anden seng giver samme grad af tilfredshed som Slyngevuggen. Nedenfor er listet nogle af de rigtig mange dejlige mails vi gennem tiden har modtaget. Har du selv lyst til at bidrage – såvel positivt som negativt – kan du lægge en kommentar her eller sende en mail. Vedhæfter du tillige et foto, vil det alene blive benyttet, såfremt du giver tilladelse hertil.

Tak

Først og fremmest vil jeg gerne sige jer Tusiiiinde tak for slyngevuggen. Den har forbedret sovesituationen fra utålelig til tålelig med håb forude. Min dreng blev født d. 30 dec 2009 og har fra første søvn skreget sig selv til ro. Det har i de første 3 mdr været med dårlige nerver og ørepropper. Hele den første måned brugte vi på at sidde stille med ham, når han skulle sove, for vi ville ikke have endnu et barn, der skulle vugges i søvn i vores arme. (Vi troede selvfølgelig at det der vuggeri var selvforskyldt, det er åbenbart medfødt). Efter en måned med skrig og skrål ved alle dagslurene måtte vi overgive os og begynde at vugge ham i søvn. Det viste sig dog, at det ikke var nok bare at vugge blidt og det endte med at drengebarnet skulle hoppes i søvn. Det er hårdt for arme knæ og ryg, skulle jeg hilse at sige. Så blev vi introduceret til Slyngevuggen, som han prøvede en gang og da jeg lagde ham lukkede han bare øjnene i og faldt i søvn inden der var gået 2 min, uden larm overhovedet. Og inden ugen var omme havde han sin egen Slyngevugge, som han stort set sover alle sine dagslure i nu. Han er nemlig hverken begejstret for barnevognen eller bilen og jeg kan p.t. kun få ham til at falde i søvn i Slyngevuggen, som jeg jo så altid har med mig rundt. Slyngevuggen giver også længere lure, fordi jeg kan vugge ham i søvn igen efter de berømte 45 min (overgang fra REM søvnen). I barnevognen vågner han promte. Og jeg kan berolige ham og slippe for at han vågner ved MORO refleks spjættene ved at give den et tryk så den vugger igen. Derfor tak for en bedre ryg og knæ, der ikke værker. Tak for intakte nerver hos familie såvel som hos barn. Og tak for mobiliteten, da den kan tages med ud. I det hele taget så tak for den fantastiske opfindelse, som jeg på ingen måde kan eller vil være foruden. Taknemlige hilsner fra Cyren, Mette Line og resten af familien Boserup. Mit håb er, at han lige så stille gennem at blive vugget mindre og mindre lærer, at det ikke er nødvendigt at hidse sig selv op for at sove og så kan det jo være, at han med tiden bliver helt normal og kan trilles i søvn i sin barnevogn og falde i søvn i egen seng engang.

“Apropos Slyngevuggen – den bedste investering nogensinde! Den er cool, nem, smuk og tryg. Det bliver ikke bedre. Vores skal klart gå i arv til næste barn. I mellemtiden overvejer vi juniorudgaven.”

“Jeg har fået Slyngevuggen til min datter, og hun er vild med den.”

“Vi har rigtig stor glæde af Slyngevuggen! Vi er simpelthen så glade for den”

“Slyngevuggen har udkonkurreret barnevognen ;-)”

“Vi er rigtig glade for Slyngevuggen, nu har vi mere tid til hinanden om aftenen fordi den hænger inde stuen.”

“Slyngevuggen har været en velsignelse. Gitte”

“Mange tak for den gode service, Slyngevuggen har givet os en hel nats søvn, det var tiltrængt. Dorte”

“Tusind tak fordi I var så hurtige til at komme med Slyngevuggen til vores lille barnebarn på kun 4 dage. Sikken en service. Jeg kan fortælle jer, at det er en stor succes.”

“HVORFOR POKKER HAR VI IKKE HAFT DEN TIL VORES TO FØRSTE BØRN, DEN ER SIMPELTHEN FANTASTISK – TAK “

“Vores lille søn putter sig i løbet af 10 min., så jeg i ro og mag kan tage mig af de store! Den har gjort de aftener, hvor min mand er på arbejde, rolige og uden stress, fedt!!”

“Jeg er vild med Slyngevuggen”

“Jeg har for nogle måneder siden købt Slyngevuggen og jeg er MEGET glad for den. Vores datter er ofte urolig, græder mm. men vi har endnu ikke oplevet, at hun ikke faldt til ro i Slyngevuggen. Den anden dag havde vi en lille en på 3 uger på besøg som også var urolig, der gik ikke lang tid før hun lå og sov sødeligt i Cirkelines yndlingsseng. Det samme skete igen i går med min venindes datter på 3 måneder.”

“Nu har vi så endelig fået afprøvet Slyngevuggen vi fik af jer, til vores dejlige nyfødte datter.”

“Tak for julekortet. Jo tak, vi er ovenud tilfredse med Slyngevuggen. Asbjørn er gået fra at sove 2 timer ad gangen om natten til at sove 4-5 timer i træk og kun vågne én gang.”

“Hold da op – den er vel nok fed! Det bedste møbel i vores hus lige p.t., hun er vildt glad for at ligge i den, og den pynter godt i stuen.”

“Har i dag været på besøg hos en veninde med mit barn som har kolik. Hun har Slyngevuggen, og sådan en må jeg også eje til min søn lige NU!”

“Jeg vil lige skrive at jeg har modtaget Slyngevuggen i dag, det gik hurtigt! Og jeg er super tilfreds, Slyngevuggen er allerede i brug og tænk jeg hører kun stille sovelyde fra ham nu – en helt ny fornemmelse – tak Bettina”

“Nu bruges Slyngevuggen kun til middagsluren, gerne som her, under et skyggetræ på en varm dag. Slyngevuggen forever ;-))”

“Vi købte jo blandt andre ting Slyngevuggen hos dig, som vi – og baby – er sindssygt-super glade for! “

“Den er jo praktisk på alle måde og vi har den altid med overalt, hvor vi nu engang tager hen og klipser den nemt op i en dørkarm.”

“Jeg er blevet temmelig forelsket i Slyngevuggen.”

“Slyngevuggen gør lykke og bliver beundret af mange”

“Jeg er så glad for at have Slyngevuggen i mit sommerhus, når mine børnebørn kommer – tak for jeres gode service Farmor”

“Vi har lige puttet Sebastian til ro i Slyngevuggen, og han elsker den! Vi er rigtig glade for den, og jeg anbefaler den varmt til de kommende og nye mødre jeg kender.”

“Stille og roligt ser jeg min datter Cirkeline (10 måneder og 11 kilo) tage sin middagslur. Uden nogen former for dramatik fandt hun sig til rette i en rigtig seng omkring 7 måneders alderen, efter at have sovet i Slyngevuggen hele sit liv.”

Og TAK for slyngevuggen – det er virkelig en genial opfindelse 🙂