Stativ til slyngevugge

Stativ til slyngevugge – Sådan vælger du det bedste stativ til din slyngevugge

Et stativ er en fantastisk tilføjelse til din slyngevugge, og som giver nem og hurtig mulighed for, at du kan have din slyngevugge med dig overalt. Det gælder uanset om du skal på besøg hos familie og venner, i sommerhus, eller bare gerne vil have dit barn og slyngevugge med udenfor.

Med et stativ til slyngevugge får du dermed meget bedre mulighed for, at bruge din slyngevugge til dit barn i løbet af dagen. Med loftophæng og karmbeslag vil du ofte være begrænset i, hvor du kan hænge din slyngevugge op.

Det problem har du ikke på samme måde med et stativ, da et stativ kan placeres stort set hvor som helst. Eneste mindre forhindring ved et stativ er den gulvplads det optager, der dog ikke er et særligt stort areal.

Der findes mange gode stativer på markedet, og valget kan derfor hurtigt vise sig at være svært. Spørgsmål som sikkerhed og mulighed for tilbehør til stativet, vil alt sammen være med til at påvirke dit valg. For at gøre dit valg af stativ lidt nemmere, kan du med fordel læse med videre her på siden, for gode tips og råd til valg af stativ til slyngevugge.

Stativ til slyngevugge

Stativ til slyngevugge er det praktiske valg

Fordelene med et stativ til slyngevugge er meget klare, da du får meget mere ud af din slyngevugge. Med et stativ til slyngevugge får du først og fremmest mulighed for, altid at have dit barn og slyngevugge tæt ved dig, uanset hvor i hjemmet du opholder dig, eller om du er ude på tur.

Stativet kan nemt og hurtigt flyttes rundt mellem rum i hjemmet, og kan også nemt og hurtigt pakkes sammen, og tages med på besøg hos familie og venner, eller på andre ture såsom i sommerhuset. Et stativ til slyngevugge er ofte meget mere praktisk end ophæng i loftet eller med karmbeslag, hvor du vil være begrænset i din brug af slyngevuggen.

Ved loftophæng kræver det krog i loftet, og du er derfor begrænset til at bruge slyngevuggen på de steder, hvor du i forvejen har et loftophæng. Lidt det samme gælder med karmbeslag, der dog er mere praktisk end et loftophæng, da der er større mulighed for ophæng i diverse døråbninger.

Sådan vælger du det bedste stativ til slyngevugge

Når det kommer til dit valg af stativ til slyngevugge, kan valget ofte vise sig at være svært. Du kan derfor med fordel benytte dig af følgende råd og tips, når du er på markedet for at lede efter et stativ til slyngevugge.

  1. Graden af sikkerhed ved stativet
  2. Stativets stabilitet
  3. Hvor nemt det er at samle og skille ad
  4. Muligheder for montering af tilbehør
  5. Hvor stort et gulvareal stativet optager

Vores bud på det bedste stativ til slyngevugge

Vores bud på det bedste stativ til slyngevugge på markedet, er et Moonboon stativ til slyngevugge. Det særlige ved dette stativ, er både muligheden for at bruge stativet til stort set alle mærker slyngevugger, men også muligheden for tilkobling af en vuggemotor.

Moonboon har således designet og udviklet et stativ, der er fuldt kompatibelt med deres vuggemotor. En vuggemotor øger slyngevuggens bevægelser, og dermed den komfort, tryghed og sansestimulering, som dit barn opnår ved ophold i slyngevuggen.

Der er også et stort fokus på sikkerhed ved et Moonboon stativ, der er designet med en særlig sikkerhedsstrop. Sikkerhedsstroppen har til formål at gribe dit barn, i det tilfælde at fjederen knækker.

Specifikationer:

  • Højde: 203 cm
  • Diameter: 127 cm
  • Vægt: 6,4 kg
  • Bæreevne: 15 kg

Få dit Moonboon stativ til slyngevugge på moonboon.dk