Nonomo slyngevugge

Nonomo slyngevugge

Med en slyngevugge bliver det nemmere at få dit barn til at slappe af og falde i søvn, når dit barn har brug for en pause i løbet af dagen. De rokkende bevægelser fra slyngevuggen giver en høj grad af tryghed og komfort til dit barn, da bevægelserne minder dit barn om sin tid i mors mave.

Samtidig vil bevægelserne fra slyngevuggen stimulere udviklingen af dit barns sanser, når dit barn mærker bevægelserne fra slyngevuggen i sin egen krop. Samlet set gør egenskaber i en slyngevugge, at dit barn får meget nemt ved at falde til ro, og gør derfor en slyngevugge til en helt igennem fantastisk redskab til dig og dit barn.

Nonomo slyngevugge er en slyngevugge i absolut højeste kvalitet, produceret i 100% økologisk bomuld og fyldt med allergivenligt kapok. Det bløde og allergivenlige stof, er med til at øge graden af komfort for dit barn, mens den medfølgende fjeder forstærker bevægelserne i slyngevuggen.

Med tilkøb af loftophæng eller karmbeslag, får du god mulighed for ophæng af slyngevuggen. Loftophæng er smart til ophæng ved din seng eller sofaen, mens karmbeslaget er praktisk, hvis du gerne vil flytte rundt på slyngevuggen i hjemmet.

Endnu mere praktisk bliver det med et stativ til slyngevugge, der gør det endnu nemmere at flytte rundt på slyngevuggen, og som ikke mindst er fordelagtig, hvis du planlægger at have din slyngevugge med udendørs.

Med en Nonomo slyngevugge får du en slyngevugge i højeste kvalitet, der sammenholdt med den fine pris, tilbyder en af de bedste slyngevugger på markedet. Et rigtig godt valg af slyngevugge til dig, der gerne vil have det bedste af det bedste.

Specifikationer:

  • Slyngevugge i økologisk bomuld
  • Madras i allergivenligt kapok
  • Tværpind
  • Kæde med fjeder til ophæng

Få din Nonomo slyngevugge på mammashop.dk

Nonomo slyngevugge

Vi anbefaler et Nonomo stativ til slyngevugge

Både et loftophæng og et karmbeslag er gode muligheder, når det kommer til valg af ophæng til din slyngevugge. Ingen af de to er dog nær så praktiske, når der sammenlignes med et stativ til slyngevugge.

Med et stativ til slyngevugge kan du have din slyngevugge med dig overalt, både når du skifter rum i hjemmet i løbet af dagen, men også når du skal på besøg hos venner og familie, eller bare gerne vil have muligheden for at have dit barn og slyngevugge med udenfor.

Eneste minus ved et stativ er den gulvplads stativet vil optage, hvilket du skal være opmærksom på inden du køber. Er mangel på gulvplads dog ikke et problem for dig, så er et stativ til slyngevugge et meget praktisk tilbehør til din slyngevugge.

Nonomo slyngevugge for tvillinger

Er du så heldig at have fået tvillinger, så har Nonomo den perfekte slyngevugge til dig og dine børn. Nonomo har nemlig designet, udviklet og produceret en slyngevugge for tvillinger, med alle de samme gode egenskaber, som kendes fra en almindelig Nonomo slyngevugge.

Eneste forskel er på madrassen, der i modellen til tvillinger er lavet i mikrofiber, i modsætning til den almindelige Nonomo slyngevugge, hvor madrassen er lavet af kapok. Resten af slyngevuggen er dog ens, og er lavet i det samme 100% økologiske bomuld.

Dertil kan alle typer af tilbehør med fordel benyttes til en Nonomo slyngevugge for tvillinger, både hvad angår fastgørelsesanordninger som loftophæng og karmbeslag, samt det praktiske stativ til slyngevugger.

Få din Nonomo slyngevugge på mammashop.dk