Moonboon slyngevugge

Moonboon slyngevugge

En slyngevugge er det perfekte redskab til at få dit barn til at slappe af og falde i søvn, når dit barn har brug for en pause i løbet af dagen. De rokkende bevægelser fra slyngevuggen minder dit barn om tiden i mors mave, og giver dermed en høj grad af tryghed og komfort.

Samtidig øger slyngevuggen dit barns sansestimulering og udvikling, når dit barn mærker bevægelserne fra slyngevuggen i sin krop. Alt i alt gør det en slyngevugge til et meget brugbart redskab, der sikrer at din barn føler sig tryg og kan slappe af.

Med en Moonboon slyngevugge får du det bedste af det bedste, med en slyngevugge produceret i 100% økologisk bomuld og fyldt med allergivenligt kapok. Moonboon slyngevuggen er GOTS certificeret, hvilket betyder at materialerne er der anvendt i Moonboon slyngevuggen, er af en meget høj kvalitet.

Der er mulighed for tilkøb af en række praktiske tilbehør, blandt andet en smart vuggemotor, der forstærker bevægelserne fra slyngevuggen, og dermed den tryghed, komfort og sansestimulering dit barn opnår ved at være i sin slyngevugge.

Vi anbefaler også et praktisk stativ til slyngevugge, der giver forbedrede muligheder for at bruge din slyngevugge. Med et stativ bliver det hurtigt og nemt at flytte rundt på slyngevuggen i løbet af dagen, uanset hvilket rum du opholder dig i, eller om du gerne vi udenfor.

Moonboon slyngevuggen kommer til en ganske fin pris, og er sammenholdt med de mange gode kvaliteter og egenskaber, uden tvivl en af, hvis ikke den bedste, slyngevugge på markedet. Et rigtig godt valg af slyngevugge, til dig der ønsker det bedste for dit barn.

Specifikationer:

  • GOTS certificeret slynge i 100% økologisk bomuld
  • GOTS certificeret madras i 100% økologisk bomuld fyldt med 100% økologisk kapok
  • Tværpind i træ
  • Fjeder med sikkerhedsstrop
  • Bæreevne: 15 kg
  • Vægt: 1 kg
  • Mål: 90 x 35 cm

Få din Moonboon slyngevugge på moonboon.dk

Moonboon slyngevugge

Vuggemotor for ekstra tryghed og komfort

En vuggemotor til slyngevugge vil forstærke slyngevuggens bevægelser, og dermed den tryghed, komfort og sansestimulering, som du barn vil få ud af at være i sin slyngevugge. Vil du derfor gerne have mest muligt ud af den tid dit barn opholder sig i slyngevuggen, er en vuggemotor næsten et must have.

Med en Moonboon vuggemotor får du det bedste markedet har at tilbyde, og hvor der ikke mindst er lagt stor tanke i sikkerheden. Har du allerede en slyngevugge, kan du med fordel bruge en Moonboon vuggemotor, der passer til stort set alle slyngevugger på markedet.

Vuggemotoren går særligt godt sammen med et stativ fra Moonboon, der er designet med det specifikke formål, at give mulighed for at tilkoble vuggemotor til stativet. Du kan altså få det meste ud af din slyngevugge, ved at kombinere slyngevuggen med stativ og vuggemotor.

Moonboon stativ til slyngevugge

Et Moonboon stativ til slyngevugge er et andet nyttigt tilbehør, da det ikke mindst øger den tid, hvor du kan bruge slyngevuggen. Med et stativ bliver det nemlig nemt at flytte rundt på din slyngevugge i løbet af dagen, så du altid kan have dit barn tæt ved dig.

Et stativ er også praktisk hvis du gerne vil have din slyngevugge med udenfor, da et stativ giver den bedste mulighed for ophæng udendørs. Dertil er et stativ fra Moonboon nemt at pakke sammen, og kan derfor også med fordel tages med på tur.

Få din Moonboon slyngevugge på moonboon.dk