organic

Slyngevuggen Organic

Slyngevuggen® Organic fra Natures Sway – Når dit barn skal sove naturligt™.

Alt Inklusiv – her skal du ikke købe ekstra tilbehør.

En tryg soveplads til dit barn ude og hjemme – indeholder alt det, du behøver og giver dit barn en perfekt fald-i-søvn oplevelse.

Materialer og indhold af salgspakken:

Emne Materiale Antal
Dome til Slyngevuggen, dobbeltsyet bund, indbygget hævning af hovedgærde, kæntrings­sikring (D-clip og bindestropper) samt monteringsring – lidt bredere og lidt længere! NYT og forbedret design – bredere, længere, fladere – men stadig lige perfekt puttefornemmelse til din baby
45 % økologisk bomuld/55 % hamp, ring i rustfrit stål, ring og D-clip i rustfrit stål
1 stk
Madras Uld futon, betrukket med dækken af 45% økologisk bomuld/55 % hamp 1 stk
Lagen, heldækkende 100 % økologisk bomuld 1 stk
Sikkerhedsfjeder m. stofbetræk Galvaniseret stål, betrukket med 100 % økologisk bomuld, gennemgående sikkerhedsstrop (faldsikring) 1 stk
Monteringsskruer Rustfrit stål 2 stk
Karmbeslag Pulverlakeret, galvaniseret stål, øje af rustfrit stål 1 stk
Monteringskæde Rustfrit stål ½ meter
Sikkerhedskarabin Rustfrit stål 2 stk
Tværpind New Zealandsk hårdttræ 1 stk
Bæretaske 45 % økologisk bomuld/55 % hamp 1 stk

Anbefalet tilbehør:

CocoStiff™ (madras afstiver), Protec2 (rullemadras), et ekstra lagen og det originale myggenet til Slyngevuggen

 

Slyngevuggen® Organic er lavet af 55 % hamp/45 % økologisk bomuld der tåler maskinvask på 40 grader. Slyngevuggen® Organic er forsynet med en futon madras i ren uld, betrukket med 55 % hamp/45 % økologisk bomuld, med 1 lagen (overtræk) i åndbar 100 % økologisk bomuld. Madrassen måler ca 85 x 30 cm og er omtrent 2 cm tyk – tager højde for de højere nordiske folkeslag, så du kan have glæde af din Slyngevugge i længere tid. Slyngevuggen® Organic  er forsynet med en central sikringsanordning, D-Clip stabilizer, som forhindrer at Slyngevuggen® Organic kommer ud af balance.
Slyngevuggen® Organic  fås som natur og som Olive
Den tilhørende fjeder til ophæng er udført i galvaniseret stål, dækket af en bomuldssok og med gennemgående sikkerhedsstrop, dertil kæde samt karabiner i rustfrit stål. Sikkerhedsstroppen sikrer mod fald, skulle uheldet være ude og fjederen gå i stykker. Tværpinden er udført i New Zealandsk hårdttræ.Med Slyngevuggen® Organic  følger et karmbeslag. Med dette beslag kan du montere Slyngevuggen® Organic i en dørkarm – ideelt til de, der kun har lidt plads eller til weekendturen eller ferien. Bunden af køjen er dobbeltsyet for ekstra styrke. Godkendt til at bære en vægt på op til 15 kg. Barnet kan ligge i Slyngevuggen® Organic fra nyfødt indtil omkring 1½-2 års alderen. Slyngevuggen® Organci bygger videre på princippet om at bære sit barn, idet liggestillingen samt den blide op-og-ned bevægelse simulerer den oplevelse barnet har, når det ligger trygt og godt i favnen hos mor eller far. Og barnets oplevelse er meget lig den, det har haft i moderens mave.
FORDELE:
– Barnets første seng – en naturlig forlængelse af den følelse barnet har ved at befinde sig i favnen hos mor eller far.
– Letvægt (vejer blot 2,5 kg alt inklusive)
– Alsidig (ude og inde) og meget nem at have med f.eks. som weekendseng, så dit barn – uanset hvor du er – kan sove i familiære omgivelser.
– Egnet til børn indtil ca. 2 år (15 kg max).
– NYHED: Forbedret design – længere og fladere. Forlæng brugsperioden af den nye Slyngevugge med en ekstra fjeder.Leveres i praktisk taske af 55 % hamp/45 % økologisk bomuld med udførlig brugsanvisning.