Karmbeslag slyngevugge

Karmbeslag slyngevugge

Når dit barn skal finde ro og slappe af, eller have sig en lur i løbet af dagen, findes der ikke meget der er bedre til det formål end en slyngevugge. En slyngevugge vil med sine vuggende bevægelser give masser af tryghed og komfort, da de vuggende bevægelser vil minde dit barn om tiden inde i sin mors mave.

Samtidig vil dit barn kunne mærke de vuggende bevægelser fra slyngevuggen, så dit barn bliver opmærksom på sin egen krop. Det øger sansestimuleringen for dit barn, og er med til at styrke udviklingen, der er så vigtig i de første måneder og år.

Når de fleste tænker på et ophæng til slyngevuggen, vil tankerne oftest falde på et loftophæng. Et loftophæng er da også smart nok i sig selv, men med et karmbeslag kan du få endnu mere ud af din slyngevugge.

Med et karmbeslag bliver det meget nemmere at flytte rundt på din slyngevugge, når du eksempelvis skifter rum i løbet af dagen, eller hvis du skal på besøg hos venner og familie. Et karmbeslag er således nemt at tage ned og sætte op igen, hvilket gør det nemt altid at have dit barn og slyngevugge tæt ved.

Karmbeslag slyngevugge

Hvad er fordelene ved et karmbeslag til slyngevugge

Et karmbeslag vil ikke mindst give god mulighed for, at du kan flytte rundt på din slyngevugge i løbet af dagen. Det er uanset om du skifter meget rum derhjemme, eller om du gerne vil have din slyngevugge med på tur.

Det er således nemt og hurtigt at tage ned og sætte op igen, og fylder samtidig ingenting når i skal på tur. Det gør et karmbeslag til slyngevugge smart og praktisk, både når du skifter meget rum derhjemme, eller når i skal på besøg hos familie og venner.

Da et karmbeslag giver større mulighed for ophæng af slyngevugge sammenlignet med loftophæng og vægophæng, kan du bruge slyngevuggen til dit barn i længere tidsrum i løbet af dagen, hvilket også er en stor fordel ved et karmbeslag.

Vil du gerne benytte dig af din slyngevugge udendørs, eksempelvis når du skal en tur i haven, så kan der derimod være fordel i et stativ til slyngevugge. Omvendt er et karmbeslag mange gange mere praktisk indendørs, da et stativ til slyngevugge godt kan fylde en del.

De bedste tilbud på et karmbeslag til slyngevugge

I det følgende har vi udvalgt to gode tilbud på et karmbeslag til slyngevugge, fra henholdsvis Moonboon og Basson. De to karmbeslag har vi udvalgt på baggrund af deres kvalitet og pris. Se mere om de to karmbeslag herunder.

Moonboon karmbeslag til slyngevugge

Moonboon tilbyder et helt fantastisk karmbeslag, med sikkerhedsstrop for ekstra sikkerhed, og ikke mindst med muligheden for, at du kan kombinere karmbeslag med en Moonboon vuggemotor. Prismæssigt i den lidt højere ende, men med tanke på de gode egenskaber, er det nok bedste karmbeslag til slyngevugge på markedet.

Få dit moonboon karmbeslag på moonboon.dk

Basson karmbeslag til slyngevugge

Basson karmbeslag kommer med en sikkerhedsstrop for ekstra sikkerhed, men uden samme mulighed for at kombinere med en vuggemotor fra Moonboon. Til gengæld er et Basson karmbeslag blandt de billigste på markedet, og til prisen et af de bedste karmbeslag du kan få.

Få dit Basson karmbeslag på babyshower.dk