Orginal Produktbeskrivelse

Slyngevuggen® Original fra Natures Sway – Når dit barn skal sove naturligt™.

Alt Inklusiv – her skal du ikke købe ekstra tilbehør.

En tryg soveplads til dit barn ude og hjemme – indeholder alt det, du behøver og giver dit barn en perfekt fald-i-søvn oplevelse.

Materialer og indhold af salgspakken:

Emne Materiale Antal
Dome til Slyngevuggen, dobbeltsyet bund, indbygget hævning af hovedgærde, kæntrings­sikring (D-clip og bindestropper) samt monteringsring – lidt bredere og lidt længere! NYT og forbedret design – bredere, længere, fladere – men stadig lige perfekt puttefornemmelse til din baby
100 % ubleget bomuld, ring og D-clip i rustfrit stål
1 stk
Madras Uld futon, betrukket med dækken af 100% bomuld 1 stk
Lagen, heldækkende 100 % ubleget bomuld 1 stk
Sikkerhedsfjeder m. stofbetræk Galvaniseret stål, betrukket med 100 % ubleget bomuld, gennemgående sikkerhedsstrop (faldsikring) 1 stk
Monteringsskruer Rustfrit stål 2 stk
Karmbeslag Pulverlakeret, galvaniseret stål, øje af rustfrit stål 1 stk
Monteringskæde Rustfrit stål ½ meter
Sikkerhedskarabin Rustfrit stål 2 stk
Tværpind New Zealandsk hårdttræ 1 stk
Bæretaske 100 % ubleget bomuld 1 stk

Anbefalet tilbehør:

CocoStiff™ (madras afstiver), Protec2 (rullemadras), et ekstra lagen og det originale myggenet til Slyngevuggen
Slyngevuggen® Original er lavet af 100 % ubleget bomuld der tåler maskinvask på 40 grader.
Slyngevuggen® Original er forsynet med en futon madras i ren uld, betrukket med 100 % bomuld, med 1 lagen (overtræk) i åndbar 100 % bomuldsflonel – (Calico).
Madrassen måler ca 85 x 30 cm og er omtrent 2 cm tyk – tager højde for de højere nordiske folkeslag, så du kan have glæde af din Slyngevugge i længere tid.
Slyngevuggen® Original  er forsynet med en central sikringsanordning, D-Clip stabilizer, som forhindrer at Slyngevuggen® Original kommer ud af balance.
Den tilhørende fjeder til ophæng er udført i galvaniseret stål, dækket af samme stof som køjen og med gennemgående sikkerhedsstrop, dertil kæde samt karabiner i rustfrit stål. Sikkerhedsstroppen sikrer mod fald, skulle uheldet være ude og fjederen gå i stykker.
Tværpinden er udført i New Zealandsk hårdttræ.Med Slyngevuggen® Original følger et karmbeslag. Med dette beslag kan du montere Slyngevuggen® Original i en dørkarm – ideelt til de, der kun har lidt plads eller til weekendturen eller ferien.
Bunden af køjen er dobbeltsyet for ekstra styrke. Godkendt til at bære en vægt på op til 15 kg. Barnet kan ligge i Slyngevuggen® Original fra nyfødt indtil omkring 1½-2 års alderen.
Slyngevuggen® Original bygger videre på princippet om at bære sit barn, idet liggestillingen samt den blide op-og-ned bevægelse simulerer den oplevelse barnet har, når det ligger trygt og godt i favnen hos mor eller far. Og barnets oplevelse er meget lig den, det har haft i moderens mave.
FORDELE:
– Barnets første seng – en naturlig forlængelse af den følelse barnet har ved at befinde sig i favnen hos mor eller far.
– Letvægt (vejer blot 2,5 kg alt inklusive)
– Alsidig (ude og inde) og meget nem at have med f.eks. som weekendseng, så dit barn – uanset hvor du er – kan sove i familiære omgivelser.
– Egnet til børn indtil ca. 2 år (15 kg max).
– NYHED: Forbedret design – længere og fladere. Forlæng brugsperioden af den nye Slyngevugge med en ekstra fjeder.Leveres i praktisk bomuldstaske (calico) med udførlig brugsanvisning.