SLYNGEVUGGEN JUNIOR

Slyngevuggen® Junior fra Natures Sway – Når dit barn – fortsat – skal sove naturligt™.

En tryg soveplads til dit lidt større barn ude og hjemme – til dig, som gerne vil fortsætte med den blide fald-i-søvn oplevelse for dit barn.

Materialer og indhold af salgspakken: 

Emne Materiale Antal
Dome til Slyngevuggen, dobbeltsyet bund, kæntrings­sikring (D-clip og bindestropper) samt monteringsring. 100 % bomuld, ring i rustfrit stål og D-clip i rustfrit stål 1 stk
Madras Uld futon, betrukket med dækken af 45% økologisk bomuld/55 % hamp 1 stk
Lagen, heldækkende 100 % bomuld 1 stk
Sikkerhedsfjeder m. stofbetræk Galvaniseret stål, betrukket med 100 % bomuld, gennemgående sikkerhedsstrop (faldsikring) 2 stk
Monteringsskruer Rustfrit stål 2 stk
 Dividend – separator til dobbeltmontering af fjedre  Elforzinket stål  1 stk
Monteringskæde Rustfrit stål ½ meter
Sikkerhedskarabin Rustfrit stål 2 stk
Tværpind New Zealandsk hårdttræ 1 stk
Bæretaske 100 % bomuld 1 stk

Anbefalet tilbehør:

CocoStiff™ Junior (madras afstiver),  et ekstra lagen

Slyngevuggen® Junior  er lavet af  100 % bomuld der tåler maskinvask på 40 grader. Slyngevuggen® Junior er forsynet med en futon madras i ren uld, betrukket med 100% bomuld, med 1 lagen (overtræk) i åndbar 100 % bomuld. Madrassen måler ca 100  x 30 cm og er omtrent 2 cm tyk. Slyngevuggen® Junior  er forsynet med en central sikringsanordning, D-Clip stabilizer, som forhindrer at Slyngevuggen® Junior kommer ud af balance.
De tilhørende fjedre til ophæng er udført i galvaniseret stål, hver dækket af en bomuldssok og med gennemgående sikkerhedsstrop – monteres side-om-side med Dividend, dertil kæde samt karabiner i rustfrit stål. Sikkerhedsstroppen sikrer mod fald, skulle uheldet være ude og fjederen gå i stykker. Tværpinden er udført i New Zealandsk hårdttræ.
Bunden af køjen er dobbeltsyet for ekstra styrke. Godkendt til at bære en vægt på op til 25 kg. Barnet kan ligge i Slyngevuggen® Junior fra omkring 2-års alderen.
FORDELE:
– Barnets næste seng – en naturlig forlængelse af den følelse barnet har ved at befinde sig i favnen hos mor eller far.
– Letvægt (vejer blot 3 kg alt inklusive)
– Alsidig (ude og inde) og meget nem at have med f.eks. som weekendseng, så dit barn – uanset hvor du er – kan sove i familiære omgivelser.
– Egnet til børn fra omkring 2 år (25 kg max).
Leveres i praktisk taske af 100 % bomuld med udførlig brugsanvisning.