Nature Sway slyngevugge

Nature Sway slyngevugge

En slyngevugge er den oplagte løsning for nybagte forældre, der ønsker et komfortabelt sted for deres barn, og hvor barnet kan slappe af og falde til ro i løbet af dagen. Med en slyngevugge opnår dit barn en meget høj grad af tryghed og komfort, da slyngevuggens bevægelser vil minde dit barn, om sin tid inde i sin mors mave.

En anden stor fordel ved en slyngevugge er, at slyngevuggens bevægelser er med til at stimulere dit barns sanser. Det er vigtigt og afgørende for dit barns udvikling, hvilket er med til at gøre en slyngevugger til et fantastisk redskab i hverdagen.

Nature Sway tilbyder en slyngevugge i høj kvalitet, produceret i blødt og 100% økologisk bomuld. Det bløde materiale er med til at øge dit barns komfort i slyngevuggen, mens den medfølgende fjeder øger slyngevuggens bevægelser, for endnu mere tryghed, komfort og stimulering af dit barns sanser.

Med til slyngevuggen medfølger et karmbeslag, så du nemt kan hænge slyngevuggen op i døråbninger. Karmbeslaget er nemt at sætte op og tage ned, og gør det nemt at flytte rundt på din slyngevugge, så du altid kan have dit barn tæt på dig.

Der er også god mulighed for tilkøb af ekstra tilbehør til slyngevuggen, og hvor du blandt andet kan få et smart stativ, der øger mulighederne for din brug af slyngevuggen. Et stativ til slyngevugge er også særligt praktisk til udendørs brug, og hvor vi i den forbindelse også anbefaler, at du tilkøber et myggenet for ekstra komfort til dit barn.

Nature Sway slyngevuggen er en fantastisk slyngevugge, der dog prismæssigt ikke hører til i den billige ende. Med tanke på den gode kvalitet og det medfølgende karmbeslag, er det stadig en fantastisk slyngevugge til prisen.

Specifikationer:

  • Slyngevugge i økologisk bomuld
  • Madras
  • Tværpind
  • Kæde med fjeder til ophæng
  • Karmbeslag
  • Bæreevne: 15 kg
  • Vægt: 2,5 kg
  • Mål: 90 x 30 cm

Få din Nature Sway slyngevugge på mamamilla.dk

Nature Sway slyngevugge

Valg af ophæng til din Nature Sway slyngevugge

Nature Sway kommer med et medfølgende karmbeslag, der gør det muligt at hænge din Nature Sway slyngevugge op i døråbninger. Karmbeslaget er både nemt at sætte op og tage ned, og du får derfor god mulighed for, at kunne flytte rundt på din slyngevugge efter behov.

Nature Sway har ikke deres eget loftophæng, så vil du gerne have mulighed for at hænge din slyngevugge op i loftet, er det nødvendigt at finde et loftophæng fra en anden producent. Nature Sway slyngevuggen kan dog passe til de fleste loftophæng, og du kan derfor hurtigt finde et loftophæng der passer.

Til din Nature Sway slyngevugge anbefaler vi ikke mindst et Nature Sway stativ, der giver god mulighed for brug af din slyngevugge. Du kan således meget nemt og hurtigt flytte rundt på både stativ og slyngevugge, og altid have dit barn tæt ved dig, uanset hvor du opholder dig i hjemmet, eller om du gerne vil være udenfor.

Påtænker du at bruge din Nature Sway slyngevugge med stativ til udendørs brug, bør du også investere i et myggenet. Med et myggenet forhindrer du myg, kryb og andre insekter i at trænge ind i slyngevuggen, til stor irritation for dit barn.

Få din Nature Sway slyngevugge på mamamilla.dk