Pynt og lap børnetøjet med søde strygemærker 

De fleste forældre til både store og små børn kender til det: de smås tøj har huller på knæet eller albuen efter aktiv udeleg. Her kommer et stofmærke, der nemt kan stryges på tøjet som en kærkommen hjælp. De er på i løbet af få minutter, og tøjet forlænger levetiden. 

Mærkerne er så dekorative, at de også kan bruges som en måde at pynte tøjet. På den måde bliver yndlingstrøjen, bukserne eller nederdelen nem at kende fra de andres i børnehaven, fritidsklubben, eller garderoben i skolen. 

Hos Badgeland finder du mange flotte strygelapper til tøjet med kendte figurer. Der er flere at vælge imellem, så du finder nemt dit eget barns favorit. De forskellige universer inkluderer prinsesser, dukker, tegneserier, superhelte og endda legetøj. 

Disney 

Verdensberømte og ikoniske Disneyfigurer som søde strygemærker til tøjet. Vælg fx de kendte mus Minnie og Mickey Mouse. Løvernes Konge er også repræsenteret med de elskelige figurer, Timon, Pumba og Simba. Frost er heller ikke til at komme udenom, og Anna og Elsa kan pryde alle de små prinsessers tøj. Øvrige prinsesser, der nemt kan stryges på og pynte er Rapunzel og Askepot. 

Toy Story – hvem er ikke fan af Woody og Buzz Lightyear? De er en sjov og sej måde at dække enten huller eller græspletter på tøjet. 

The Muppet Show – klassiske figurer, der kan dekorere tøjet. Her er Kermit, Animal, Fozzie og naturligvis den store diva Miss Piggy. 

Gurli Gris 

Mange små er vilde med grisen Gurli. Et stofmærke med hende er et sikkert hit. Stryges hurtigt på, og Gurli er klar til at komme med på tur. 

Batman  

Na na na na na na – Batman! Hvem vil ikke have et sejt Batman-logo på tøjet? Formet som en flagermus med gul tekst, er det så sejt, som det kan blive. 

Superman og Peter Plys – i stort format 

Et stort Superman-logo til tøjet er oplagt at bruge, når du skal kreere din egen udklædning. Din lille superhelt bliver flyveklar på få minutter med det store strygemærke. 

Eller hvad med et stort mærke med Peter Plys? Den kendte godmodige bjørn vil helt sikkert bringe glæde hos mange børn og barnlige sjæle. 

Stofmærke med eget motiv 

Drømmer du om at designe dit helt eget stofmærke til børnehaven, skoleklassen, børnenes idrætsforening eller lignende? Hvis du har et oplagt formål, kan du designe fra 100 stk. Der er mange muligheder, der alle giver et flot resultat. Find inspiration til jeres helt eget mærke ved at kigge på denne side