Sådan øger du babysikkerhed i hjemmet

Har du også lige fået en baby, som er begyndt at kravle og undersøge verden omkring sig? Så kan det være en rigtig god ide at tænke på diverse babysikkerhed, babygitter og sikre trappe og pejs for babyer. Der er nemlig mange forskellige ting, man skal have styr på, når man har en lille baby, som synes verden er et spændende sted at være. Læs med i denne artikel, hvor du får nogle gode ideer og råd til en øget babysikkerhed i hjemmet.

Glem ikke et babygitter

Har du trapper i dit hjem? Så er det jo nærmest helt essentielt for dig med et babygitter, som kan øge babysikkerhed i hjemmet. Med et babygitter kan du for eksempel sikre trappe og pejs for babyer, og på den måde sørge for, at den nysgerrige og kravlende baby hverken kan komme galt afsted på trapperne eller på pejsen. Når du skal vælge et babygitter til dit hjem, er det vigtigt at finde ud af, om det er til en trappe (og hvilke mål har trappen?) eller om det er til en pejs (og hvilke mål har pejsen?). På den måde kan du finde det babygitter, som kan sikre trappe og pejs for babyer bedst, så du får den bedste babysikkerhed.

Vil du vide mere om babysikkerhed?

På dette link kan du finde gode eksempler på Sikkerhedsudstyr til børnefamilier, som kan hjælpe dig i den rigtige retning og gøre dig klogere på babysikkerhed, babygitter og det at sikre trappe og pejs for babyer. Du kan også bare hoppe direkte ind på https://babyporten.no/babygrind/.

Glem ikke stikkontakter

Noget farligt som mange babyer synes er sjovt, er faktisk stikkontakter. Og desværre er de ofte lige i den højde, som babyer befinder sig i. Derfor er det vigtigt, at du husker at afskærme diverse stikkontakter i dit hjem, inden baby lærer at kravle rigtigt. Det kan du for eksempel gøre ved at sætte noget foran stikkontakten, så den ikke kan nås af baby, eller du kan købe en stikkontaktsikring, som du kan sætte i stikkontakten, så den er udfyldt med noget, så babys fingre ikke kan komme derind og gøre skade.

De farlige hjørner

Når barnet lærer at gå eller begynder at hive sig op ad ting, er det en god ide at sikre sig, at der ikke er nogle skarpe hjørner i barnet højde. Det kan du gøre ved at købe nogle gummidutter, som du så kan sætte på hjørnet.