Spirituel? Giv baby krystalsten på værelset

Krystaller kan bruges af både voksne og børn, og bliver uden tvivl mere og mere populære rundt omkring i verden – især i Danmark! Du finder ofte krystaller rundt omkring i huset, hvor energien er ekstra fin og skrøbelig. Du kan eksempelvis ofte finde en fin krystal tæt ved sengen, i stuen nær sofaen eller mange andre steder. Børns energier er helt specielle, og derfor vælger mange at bruge krystalenergiarbejde omkring børn og baby. Vil du vide mere? Se et stort udvalg af krystalsten her.

Rav – en rå og klassisk krystal

Rav er som udgangspunkt ikke en krystal, men i stedet en smuk sten, som naturen helt selv har lavet helt uden hjælp fra mennesket. Ikke desto mindre er det en rigtigt god sten og krystal til babyer og børn. Energien fra rav er varm og bringer trøst og tryghed til enhver, der er i nærheden af den. Dette er også en af grundende til, at det er en klassisk og god krystal til børn og babyer. Dette er desuden også den perfekte krystal til dig, der lige er sprunget ud i det store krystalunivers.

Karenol – krystalsten med energi, selvværd og mod

En anden god krystal til børn og babyer er karenol krystallen. Lige netop denne krystal er perfekt på børne-og babyværelset, fordi den sørger for god energi fyldt med selvværd, mod og selvkærlighed. Måske vil du hurtigt opleve, at dit barns selvtillid og selvværd bliver styrket af krystallen. Karenol har en speciel energi, der især kommer til udtryk under de krævende udviklingsspring. En god tommelfingerregel omkring krystaller er at lyse og fine krystaller egner sig bedre til babyer og børn, mens mørke krystaller egner sig bedst til voksne med større og voldsommere energier.

Rosakvarts – kærlighedskrystallen

Sidst, men bestemt ikke mindst, er der den fine rosakvarts krystal. Denne krystal er helt unik, da det er en smuk og fin kærlighedskrystal, der er både blid og fyldt med kærlighed og omsorg. Ligesom rav, kan rosakvarts krystallen være den oplagte førstegangskrystal for børn og babyer. Rosakvarts er desuden en af de krystaller, du let kan forklare dine ældre børn om, da den er let og overskuelig. Med rosakvarts krystallen i hjemmet vil du med sikkerhed føle en enorm kærlighed og omsorg til folk omkring dig.

Nu er du klar til give din baby og børn smukke og hjælpfulde krystalsten med på værelset!