Derfor er fysiske billeder af børnene bedre end digitale

Man kender det, alting er ved at blive digitaliseret, så hvorfor skulle billeder ikke også blive? Du har næsten alting online og digitalt, bøger, arbejde, sundhedskort. Der er næsten ingen grund til at have fysiske ting mere. Der er også mere plads oppe i skyen, end der er nede på den fysiske jord. Du kan kun have så mange billeder rundt omkring i din lejlighed. Men alligevel kan der være en forskel. Det er som om, der er noget som forsvinder, når man gør det digitalt.

Magien forsvinder

Det sker meget naturligt at alting bliver mere og mere digitaliseret. Og det er der en masse gode grunde til. Men det behøver ikke at være alting. Der er faktisk en masse ting, som du kan få digitalt, men måske ikke burde. Så som billeder. Og især billeder af børnene. Disse kan nemt blive gemt oppe i skyen. Men vil du virkelig gerne dele disse med alle? De kan jo hacke heroppe. Selvfølgelig kan de også forsvinde fysisk, men det er den samme risiko du løber, hvis du uploader dem. Der kan nemlig ske en eller anden form for kortslutning, og så kan alting være væk deroppe. Det oplever du ikke med fysiske billeder. Hvis de forsvinder eller går i stykker, er det kun din egen skyld. Og det kan være mere sikkert end at det skulle være andres fejl alligevel.

Generelt set, så er der også bare mere magi ved et fysisk billede end dit kamera og telefon. Du kan ikke holde billedet op og virkelig mærke det. Du kan ikke lugte til det. Du kan forsøge at lugte til din telefon, men den vil jo bare lugte af din telefon. Nej, et billede har sin helt egen individuel lugt, som kun dette ene billede har. Det er noget fysiske billeder kan!

Print dine billeder med TN2420 lasertoner

Du kan nemt printe dem. Især hvis du har en farveprinter. Så skal du bare have printerpatroner eller TN2420 lasertoner. Med TN2420 lasertoner går der ikke lang tid, før du kan få alle dine børne billeder ud fysisk. Og er det ikke noget du gerne vil gemme? Og så da helst i farver, ikke? På denne måde kan du gemme et lille stillbillede af virkeligheden for evigt og med TN2420 lasertoner bliver det knivskarpt og af god kvalitet. Et billede lyver aldrig. Hvad du ser, er hvad der var. Dine børn bliver altid ældre, men det gør dine minder ikke.