Ideer til gaver til de mindste i familien

Er der en lille ny i familien? Måske et barnebarn, en nevø eller niece eller måske din egen søn eller datter? Uanset hvem den mindste i familien er, skal de naturligvis ikke snydes for nogle gode gaver, når anledningen er til det. Allerede inden børn bliver 1 år, bliver de forkælet med masser af gaver. Der er både barselsgave til den nyfødte, dåbsgave, og julegave når den tid kommer.

Så hvad kan du give af gaver til den lille ny? Det kan du få inspiration til her i artiklen. Alternativt klik her, og se endnu flere gode gaver til børn.

 

Legetøj til babyer

Legetøj er en klassisk gave til børn – også de helt mindste. Godt legetøj til en baby kan f.eks. være en rangle, en bamse eller en kravlebold når de er ved at være 1 år gamle. Vil du give noget legetøj som den lille kan bruge i lang tid, kan du give en bamse. En bamse er noget babyen kan bruge hele barndommen igennem, og endda stadig gemme, til når de bliver voksne.

 

Babytøj

Babytøj er ligeså meget en gave til barnet, som det er en gave til den nybagte mor. Tøj til babyen er en rigtig god gave fordi, at der skal bruges meget af det. Babyens tøj bliver hurtigt beskidt, og skal ofte skiftes flere gange om dagen. Dertil vokser de hurtigt ud af det, og det betyder naturligvis, at de skal have noget nyt som passer deres hurtigt voksende størrelse. Giv derfor noget babytøj til den lille i gave. Det kan være alt fra en køredragt, til en hue, til en lille sweater.

 

Ting til værelset

Til et hyggeligt og brugbart babyværelse, skal naturligvis være nogle hyggelige og brugbare ting. Ting til værelset er en super god gave til børn i alle aldre, og ikke mindst babyer. Det kan være et dejligt blødt babytæppe, en lille sød lampe eller nogle flotte plakater. Der er masser af muligheder når det kommer til ting til værelset til babyer. Det er desuden en gave, som mor og far helt sikkert også vil sætte stor pris på.