Derfor skal du tage slyngevuggen med i sommerhus

Mange kan måske se det som en stor udfordring at tage små børn og spædbørn med ud fra hjemmet. Hvis du lige er blevet forælder vil du måske ikke føle dig tryg, hvis I ikke har alt jeres baby udstyr med på farten. Det kan i sidste ende være en ond spiral, hvis du og din partner aldrig kommer ud af huset og får set andet, end jeres hjems fire vægge.

Tag på sommerhustur uden bekymring

Du og din familie behøver slet ikke tage på lange udenlandsture, for at få en på opleveren. En sommerhustur rundt i det ganske land, kan også være en ferie fyldt med gode oplevelser. Måske har I ikke et sommerhus selv, men heldigvis kan du vælge mellem et hav af ledige sommerhuse til leje på denne hjemmeside. Find et sommerhus ved Vesterhavet, Østersøen, Kattegat eller ved det fynske øhav – tag lige derhen, hvor du har lyst til. Ofte vil man som børnefamilie gerne leje sommerhus i rolige omgivelser, hvor børnene kan lege udenfor, uden at forældrene skal bekymre sig. Sommerhuse i rolige omgivelser er der masser af i Danmark, så det vil helt sikkert ikke være et problem for jer at finde!

Tag hele familien med

Heldigvis findes der ikke kun en bestemt type sommerhus. Find et mindre sommerhus, hvis I er få, der vil afsted. Hvis I derimod skal have hele den pukkelryggede familie med, så kan I leje et stort sommerhus, hvor der er mulighed for mange aktiviteter. Snyd ikke jer selv for at tage jeres firbenede venner med, da de fleste sommerhuse tillader de søde firbenede kæledyr.

Derfor kan du sagtens tage spædbørn med

Lad ikke jeres spædbørn stoppe jer for at få en fantastisk ferie. Mange forældre vil måske bekymre sig, hvis de ikke kan få alt udstyr med – og måske er du en af dem? Men vidste du for eksempel at en slyngevugge kan hænge i et træ? På den måde kan du og din partner nyde haven og det gode vejr i sommerhuset, selvom jeres barn vugges i slyngevuggen.

Få også den rette søvn i ferien

Alle er berettiget til en god nattesøvn, og det er du også – specielt i ferien. Slyngevuggen har nemlig den fantastiske egenskab, at det ikke kun er børnene der kan få en god lur og nattesøvn, du og din partner er også garanteret en god nattesøvn uden for meget uro og støj. Og det er faktisk ikke kun jeres spædbarn der kan få gavn af en slyngvugge. Slyngvuggen kan nemlig også fås til børn til og med 25 kilo. Dermed kan du også berolige dit barn, og nyde din sommerferie i sommerhuset.